Meny
Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

MITT-STOCKHOLM: Bilputsardag i Haninge

27 april

Lördag 27/4 håller vi vår omåttligt populära Bilputsardag som för många tjänar som påställningsträff (om man nu inte var med den 18:e…). Mycket tvätt, puts, bilsnack och grillkorv och underbart fikabröd brukar det bli! Givetvis är alla utanför Distriktet och Regionen lika välkomna.

Vi brukar starta vid 10.00, och håller på så länge vi orkar och känner att vi behöver. Ta med dina tvätt- och putsgrejor! El och vatten ordnas på plats.

OBS!!!! Vi kommer att hålla till på samma adress som förra året.

Albybergsringen. Kör Rv73 avfart Jordbro, Dalarö. Sväng mot Dalarö. I första rondellen svänger ni ned in i Ind.området (hus med stora fönster vid rondellen ”Båthuset”) Efter 50-75m sväng vänster ned till Albybergsringens vändplan. I vändplan kör ni in höger på grusade ytan till Port nr 5 i fastigheten. Där finns vi.

Finns en ”hitta-på-adress” som inte är officiell (inte går att söka på) som heter ”Mimmis väg” Den ska ni in på. Stor skylt med ”Mimmis väg”

Välkomna

 

Här är länken till Forumet:  http://forum.mx-5.se/forum/tr%C3%A4ffar-och-turer/region-mitt/distrikt-stockholm/252403-putsdag-27-4-med-korvgrillning-och-fika.

Detaljer

Datum:
27 april

Arrangör

Region Mitt

Plats

Albyberg
Sverige + Google Map

Våra sponsorer

  • logo3