Meny
Laddar Evenemang

Evenemang i 1 maj 2019

Evenemang Search and Views Navigation

Evenemang Views Navigation

Hela dagen

SYD: Bilputsardag

1 maj 2019
Maskinia Staffanstorp, Truckstigen 11
Staffanstorp, 235 34 Sverige
+ Google Map

Som vanligt har Region Syd även 2019 "Bilputsardag" den 1 maj. Inte för att det brukar putsas så mycket - men trevligt är det i alla fall. Mer information och praktiska upplysningar finns nu att läsa på forumet.

Mer information »

MITT: Italienska (Sport-)bildagen Skokloster

1 maj 2019

Det har blivit tradition i vår klubb att som enda inbjudna utomitalienska klubb delta i den här fina träffen! Vi hoppas på stor uppslutning på Skoklosters vidsträckta gräsmattor även i år!

Mer information »

Nord: Gargeträff Ö-vik

1 maj 2019
SHRA Motorshow, Torggatan
Örnsköldsvik,
+ Google Map

Dags för årets påställningstur garageträff Ö-vik 1 maj Distrikt Sundsvall vi samlas på stora parkeringen E4 norrgående Skönviksbereget ovanför ikea kl. 9.00 räknar vara Ö-vik vid ca kl. 11.30 parkeringshuset vid paradisbadet. Klubben bjuder på entrèn till motorshowen medtag medlemskort. Därefter åker vi iväg för gemensam lunch tillsammans med dom som anslutit från bla Umeå. […]

Mer information »

11.00

Mitt-Örebro-Vårupptakt

1 maj 2019 kl. 11.0017.00
karlslunds herrgård, Diedens allé 11
Örebro, 70345 Sverige
+ Google Map

  Säsongens första tur startar på Karlslunds Herrgård i Örebro med en herrgårdsfika tillsammans med Mälardalsdistriktet. Efter lite drygt en timmes umgänge tar vi bilarna och letar oss ut bland små kurviga vägar som leder oss till Fellingsbro där vi besöker deras återkommande motordag och spenderar eftermiddagen där. Föranmälan på: distrikt.orebro@mx-5.se Välkomna !    

Mer information »
+ Exportera evenemang

Våra sponsorer

  • logo3