Meny
Laddar Evenemang

Evenemang i 22 september 2019

Evenemang Search and Views Navigation

Evenemang Views Navigation

Hela dagen

SYD: Ålamackatur

22 september
Rökeriet Åhus Yngsjö, Yngsjövägen 226
Åhus, 296 91
+ Google Map

Även 2019 blir det en "ålamackatur" till "Rökeriet" i Åhus/Yngsjö. Vi träffas på någon lämplig plats - söndagen 22 september - och kör därifrån till Rökeriet. Det blir med garanti inte kortasta vägen - kurviga vägar utlovas. Mer information och praktiska upplysningar kommer på forumet i god tid innan.

Mer information »

MITT-STOCKHOLM: Klassikers träff Skokloster

22 september
Skokloster, Skokloster 746 96 Sverige + Google Map

Förra årets bilfestival var fantastisk - väder, uppslutning och arrangemang i flödande solsken. Naturligtvis återvänder vi till denna manifestation för bilintresset i Sverige!

Mer information »

Östergötland- Avställnings tur sön 22/9

22 september

Söndagen den 22/9 kommer vi att ha våran årliga avställnlngs tur . Vart och hur är inte klart än men räkna med en hel dags härlig bilåkning och någon eller några trevliga platser . mer info och anmälan kommer att komma här och på en forumtråd .

Mer information »

07.30

Mitt-Mälardalen: Klassikers träff vid Skokloster

22 september kl. 07.3018.00

En stor bilträff som vi inte ska missa. Viktigt att vara i tid vid Skokloster för att undvika de längsta köerna. Samling kl 8 vid Circle K Västerleden i Eskilstuna. De som åker från Västerås möter vi upp vid Bilvalet i Enköping kl 8:45 Sen tar det ca 45minuter till Skokloster. Då är vid där […]

Mer information »
+ Exportera evenemang

Våra sponsorer

  • logo3