Meny

Snart åker vi – några tankar från arrangörsgruppen

9 juni 2018

Miataklubbens Jubileumstur 2018 är ett omfattande arrangemang och involverar hundratals olika ekipage på en resa genom MiataSverige. Vi i arrangörsgruppen har, tillsammans med Regions- och Distriktansvariga, under lång tid ägnat mycket av våra lediga stunder för se till att klubbens 25-årsjubileum ska kunna firas på bästa sätt.
Alla klubbmedlemmar är hjärtligen välkomna i Jubileumsturens alla delar. Det är ju ni som kommer att göra turen till det den kommer att bli. En och annan fadäs lär det säkert bli, men sådana brukar oftast bli till roliga minnen. Kom med humöret i topp och ta det som det kommer (#carpediemiata).

All information inför turen finns att läsa på forumet: http://www.mx-5.se/vbulletin/forumdisplay.php?155-Nationella-tr%C3%A4ffar-och-turer

Här kan du hitta såväl GPX-filer som PDF om de olika rutterna med startplatser m.m. Här finns också information om de lokala turerna på varje plats. Det är bara att välja och vraka. Kom ihåg att du ansvarar själv för ev. föranmälningar och din ruttinformation. Arrangörsgruppen har inte möjlighet att leverera ”roadbooks” på plats.

Fler nyheter från Klubbnyheter